Reviews from Sushi 8 Etten-Leur

Recent reviews

4.0
Leila Verwijmeren
10 April 2024

Heerlijke verse sushi. Top!

KarinB
9 April 2024

Lekker en snel

Theo van Gorkum
2 April 2024
S
1 April 2024

❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Liana
1 April 2024

Heerlijk

Ingrid Frijters
28 March 2024

Altijd heerlijke en versie sushi!

Pia
27 March 2024

Alles weer heerlijk en de sashimi tonijn is een topper

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen Pia! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Timmermans
24 March 2024
M
24 March 2024

Blijkbaar kennen ze het verschil niet tussen komkommer en avocado. Aangezien ik nu voor 2e keer komkommer kreeg in maki ipv avocado. Heel jammer dit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul van Seters
23 March 2024
Mijke
23 March 2024

Lekkere verse sushi!

Geleijns
18 March 2024

Heeeeerlijke sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft Geleijns! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Kim Rust
17 March 2024

Goede comeback! Vorige keer 1,5 uur te laat, nu 25 minuten te vroeg. Netjes gedaan. We hebben weer heerlijk gegeten.

Tamara
16 March 2024

Lekkere sushi, maar soms zijn de rolletjes echt wat te dik!

Robert wiatrak
15 March 2024
Thomas Dirks
15 March 2024

Top

Rene Hulsker
13 March 2024

Zoals we gewend zijn, heerlijke sushi. Jammer dat het niet bezorgd kon worden, dus dan maar afhalen👍

Daniëlla Daelman Luijkx
10 March 2024

Alles is lekker. Prima

Kim Schalk
10 March 2024

Weer heerlijk gegeten. Goed verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd.

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen dat alles naar wens is geweest Kim! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Raymond
9 March 2024

Was weer heerlijk !!! 😁👍

Jordi Franken
8 March 2024

De sushi viel wat tegen. Het leek niet vers en we hebben wel eens beter gehad. Sushi was taai, koud en leek al van ‘even geleden’. Jammer

Esmee
7 March 2024

Was super lekker

Jolanda Dijck
6 March 2024

Was weer heerlijk!

Thomas Dirks
6 March 2024

zeer goed

Thyrone de Wildt
5 March 2024

Heerlijke Sushi!

Mandy de Graaf
2 March 2024

Aantal soorten sushi proefden taai. Mogelijk te strak gerold of niet helemaal vers gemaakt?

Hilde
29 February 2024

Topservice! En heerlijk!☺️

Christina
28 February 2024

Goede kwaliteit, heel smakelijk. Snel bezorgd

Reaction from Sushi 8

Hoi Christina, Bedankt voor deze positieve feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Tot snel weer bij Sushi-Eight

H
27 February 2024

Viel deze keer tegen, of de sushirijst was niet goed gekookt of oud (harde rijstkorrels).

Karin Timmers
27 February 2024
Richard
25 February 2024

Zeer teleurstellend,vaak besteld bij Sushi 8,altijd tevreden,maar dit was de slechtste sushi die we ooit gegeten hebben. De rijst leek niet gaar,was hard en droog. Best jammer aangezien we voor meer dan 80 euro besteld hebben. Een telefoontje naar Etten-Leur leverde geen oplossing op helaas.

Rene Hulsker
25 February 2024
Parisa
24 February 2024

Was mooi op tijd zelfs, eerder dan gepland, maar de sushi was heel koud en smaakte niet vers, dus dat was wel jammer..!

Judith
18 February 2024

Bezorging liet erg lang op zich wachten. Ruim twee uur

S.Heeren
18 February 2024

De gefrituurde hapjes waren helaas koud, de chilisaus ontbrak en de sushi zelf smaakte niet zo vers als voorheen, de sushirijst was wat hard.

Norbert Vrind
17 February 2024

Uitstekende kwaliteit en service. Echt een aanrader.

Kim Rust
15 February 2024

Sushi is lekker maar bezorging was 1,5 uur te laat!! Belde nog met de winkel en die zeiden dat ze er binnen een kwartier moesten zijn. Duurde toen nog 3 kwartier.

Reaction from Sushi 8

Hoi Kim, onze excuses voor het ongemak! Wij hebben uw mail ontvangen om u een passende compensatie te bieden. Wij hopen u terug te zien bij Sushi-Eight

Daan
15 February 2024

Helaas erg te laat met de sushi. We hadden gebeld, maar we kregen geen excuus. Alleen dat ze elk moment konden komen. Sushi kwaliteit was oké. Wel heel veel rijst bij sashimi sushi

Geert Westenberg
14 February 2024

Poke bowls zijn smakelijk en subliem Bedankt Zeker een volgende keer

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen Geert! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Marjo Streefkerk
12 February 2024

De sushi was heerlijk; we hadden surf en turf besteld. Veel uiteenlopende smaken ….erg lekker! Voor ieder wat wils. Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Struys
5 February 2024

Vaak goed gisteren niet harde komkommer bruine advocado uitgeschoten met de saus te veel jammer de helft laten staan ben ik niet gewend van jullie !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Foesenek
4 February 2024
Wendy
3 February 2024
Kim Schalk
3 February 2024

Weer heerlijk gegeten. En zelfs iets vroeger geleverd. Op naar de volgende bestelling.

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen Kim! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Romy Wolters
1 February 2024
Westenberg
24 January 2024

Heerlijke sushi, heel erg vers, mooi verzorgd.

J. van Geertruy
22 January 2024

Vers en lekker! Op bestelde tijd klaar.

Wesley
20 January 2024

Aantal keer goede sushi op, alleen deze keer was hij niet goed. De sushi was stug en leek wel oud.

Ina Dekker
15 January 2024

Het was weer heerlijk

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen dat de sushi heerlijk was Ina Dekker! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Suhi-eight!

Diana
13 January 2024
M
13 January 2024

Al bij meerdere restaurants besteld maar Sushi 8 heeft de beste poké bowls van Etten-Leur. Ze zijn goed gevuld en bevatten veel verse ingrediënten. Tevens ook een snelle levering.

I.Bastiaansen
7 January 2024

We misten bij onze bestelling de chilisaus en de mayonaise bij de poké bowls, jammer... Verder was de kwaliteit weer goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

LIN
7 January 2024

Goede sushi en ze zijn altijd op tijd met de bezorging!

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Lin! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Ingrid Martens
2 January 2024

Mooie schotel. Vers. Ruime vulling

Jerry
1 January 2024

Heerlijke sushi. Keurig optijd bezorgd.

Anny
28 December 2023

Perfecte levering van heerlijke sushi. Wij hebben gesmuld.

Mureau
27 December 2023

Dit was de eerste keer dat we bij jullie besteld hadden. En het was echt heerlijk. Zeker de moeite waard. Zag er perfect uit. Smaakte echt goed. Totaal niet in de buurt. Maar hier rijden we graag een keer voor om.

Reaction from Sushi 8

Wat een mooi compliment Mureau! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

van Dorst
26 December 2023

Heerlijk gegeten! ❤️

Jessica
25 December 2023

Lekkere sushi, netjes verpakt en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen Jessica! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Claire
25 December 2023

Wij werden gebeld dat wij een verkeerde bestelling hebben ontvangen (gelukkig nog niet aangeraakt en dus nog niet nagekeken) Onze bestelling kwam eraan. De saté was koud geworden en daardoor taai. De flesjes van de sojasaus waren gaan lekken (misschien toch mensen open gemaakt? Tas was doorweekt) Bakjes vies. Voelde niet fijn dat andere mensen onze bestelling hadden. Jammer…. Weet niet of ik een volgend keer weer bij Sushi 8 zou bestellen… Kwaliteit vond ik ook niet zo… de rijst was ook wat hard. En de Nigiri waren echt hompen met rijst. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Freek Van Gestel
24 December 2023

Op 23 december plaatste ik een bestelling met ordernummer 22128WLO. Tijdens de bezorging bleek een bakje chili saus te zijn gelekt, waardoor de gehele tas, inclusief stokjes en andere items, bevuild was. Het vlees en de 12 loempia's waren bij ontvangst koud, en op de sushi troffen we haren aan (zie bijgevoegde foto), wat resulteerde in het weggooien van een aanzienlijk deel van de bestelling. Over het geheel genomen zijn we niet tevreden met onze ervaring en zouden we graag een passende oplossing tegemoet zien.

Sjef
23 December 2023

Mooi op tijd en was weer heerlijk!

Anna van Santen-Savtchenko
23 December 2023

Geen wakame bezorgd terwijl wel afgerekend is. Telefonisch niet bereikbaar. een app gestuurd zonder enkele reactie.

Nicole
21 December 2023

Te laat wel netjes gemeld echter de kip was koud sushi door elkaar geen chili en sojasaus meegeleverd erg jammer.....

G.
21 December 2023
Rene Hulsker
20 December 2023

De bezorger had moeite het adres te vinden, ondanks het gebruik van de navigatie. Hij belde wel en dus konden we hem naar het juiste adres loodsen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thomas Dirks
20 December 2023

Geweldig!

Jansen
11 December 2023

Kwaliteit van de sushi was goed, echter voorschriften zwangerschap waren niet geheel duidelijk doorgekomen waardoor groot deel sushi niet gegeten kon worden.

Jeroen van Loon
9 December 2023

Vond het deze keer wat minder vers smaken.

Struys
6 December 2023
A
6 December 2023

Sushi was droog en valt uit elkaar, was koud ook. Ik heb 19:40 besteld en sushi was bezorgd om 19:50, in 5 min sushi en ebi tempura gemaakt dat kan niet. Gister was heel slecht!!!!

B v slingerland
5 December 2023

Jammer dat de bestelling naar 1kant was gezakt in de doos. Het oog wil nl ook wat

Kim Schalk
3 December 2023

Heerlijk weer gegeten. Op naar een volgende keer. Toppers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen Kim! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Inge Linschooten
3 December 2023
Vanessa Evers
3 December 2023

Heerlijk gegeten, lekkere dushi

Maartje
1 December 2023

Sushi was niet vers. (koud en hard) Ook kregen we loempia's ipv Evi frys.

Birka
30 November 2023
R.s
28 November 2023

Lekkere sushi , kom hier zeker terug

Anonymous
27 November 2023

Was deze keer minderen dan eerdere keren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lars
26 November 2023
Marijke
26 November 2023

Helaas leek de maki niet vers, was taai. En sommige sushi miste smaak.

P
24 November 2023

De sushi was grof en smakeloos

Thomas Dirks
24 November 2023

Top!

Monique
21 November 2023
Thomas Dirks
20 November 2023

Erg tevreden! Sashimi smaakte top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

elly
20 November 2023
Stefab struijer
20 November 2023

Het was heerlijk ook lekker vers Ook de kinderen hebben heerlijk van gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca
17 November 2023

Lekkere sushi, snel en vriendelijk geleverd.

Valentijn Geutjes
12 November 2023

Kortingscode kon ik nergens invullen??

D
10 November 2023

Op tijd bezorgd, heerlijke sushi !

Thomas Dirks
10 November 2023

Genieten!

Colinda van oers
9 November 2023

Nog nooit gehad maar de kip was hard en echt niet lekker

Will
6 November 2023

Het was super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft Will! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Benthe vd sman
29 October 2023
RH
29 October 2023

Eten is goed, de bezorging is waardeloos

Alexandra
25 October 2023
Elma
23 October 2023

Zoals altijd goede kwaliteit. Rekening word er gehouden met allergie en dan nog anelle bezorging ook! Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen Elma! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Birgite
22 October 2023

Het eten was deze keer helaas matig. De rijst erg plakkerig en de vulling was minder van kwaliteit dan voorheen.

Rene Hulsker
22 October 2023

Keurig op tijd bezorgd en heerlijke sushi. De bezorger wenste ons eet smakelijk en een prettige avond.👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fjc Nooren
22 October 2023