Bewertungen von Sushi 8 Etten-Leur

Neue Beurteilungen

4.0
Pia
Gestern

Weer keurig verzorgd en HEERLIJK

Thomas Dirks
26 September 2023

Het was lekker maar de bestelling was wederom niet compleet. Dit is helaas niet de 1e keer.

S
26 September 2023
Bianca
25 September 2023

Altijd lekker en optijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Bianca! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Colinda van oers
25 September 2023
M.C.C.Hulshof
25 September 2023

jammer van de verkeerde sausjes bij de poke bowl er zat een hete roze saus bij i.p.v. de normale ketjap achtige te peperig

Danny Goossens
25 September 2023
Daan Vd stel
19 September 2023

Minder vers als vorige keren. Jammer dat de vis in hetzelfde schaal zit als kip.

Marsha
17 September 2023

Sushi was heerlijk, maar de bezorging was 45 minuten te laat. Ik heb er zelf over moeten bellen. De yakatori en de loempia's waren koud, heel jammer dit.

Antwort von Sushi 8

Hoi Marsha, vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met uw bestelling. Onze excuses daarvoor! Ik stuur u prive een mail met een passende tegemoetkoming. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushi-Eight

RoNiCo
16 September 2023

Weer heerlijk gegeten. Alles keurig op tijd bezorgd en met de goede kwaliteit die we gewend zijn

Marit
13 September 2023

Wij hebben hier vaker besteld, altijd heerlijk en snel bezorgd! Boterzachte zalm die smelt op je tong en de sushi rijst smaakt lekker vers en luchtig. Yum!

Monica Hofman
13 September 2023

Super lekker en vers !! Vriendelijke bezorger die ruim op tijd was

Hage
10 September 2023

1 ster minder dan normaal ivm lange wachttijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Gastel
10 September 2023
Rene Hulsker
10 September 2023

Heel lekkere sushi. Makkelijk bestellen, op de hoogte gehouden van de status en keurig op tijd afgeleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert
10 September 2023

Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit en smaakcomposities, ik raad het aan omdat het de moeite waard is.

Antwort von Sushi 8

Hoi Robert, bedank voor deze positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Jessica van Geertruy
9 September 2023

Lekkere sushi, bezorgd op de gewenste tijd.

Paul van Seters
8 September 2023

Altijd goed en optijd,

Sam
7 September 2023

Top!

Natasja
7 September 2023
Struys
5 September 2023

Goed en lekker

Kim
4 September 2023

De bestelling is tot 2x toe niet goed gegaan. De 1e is opgelost alleen de 2e werd geen gehoor meer gegeven aan wat er mis is gegaan


Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thomas
3 September 2023

Bestel hier regelmatig maar dit keer was het niet top. Versheid van de rijst was niet in orde. Normaal gesproken ben ik altijd positief maar dit keer niet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.A.Hondeveld
3 September 2023

Heerlijk gegeten en een perfecte bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tamara
30 August 2023

Heerlijke sushi, maar valt wel snel uit elkaar. Misschien te verhelpen door toch ook een beetje minder rijst te gebruiken (zodat ze minder zwaar worden?) Bezorger mocht wel iets attenter/gezelliger overkomen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rick Goossens
27 August 2023

We hadden de summer vibes box besteld en afgehaald. Netjes op de afgesproken tijd op kunnen halen. Heerlijke box.met genoeg variatie. Vers en overheerlijk.

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor deze positieve review Rick! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Joop
26 August 2023

Smaak was prima, netjes ingepakt, alleen het bestellen op de site (afrekenen) kan nog iets verbeterd worden

Elma
25 August 2023

Sushi is erg lekker. Super vers! Ook ivm allergie was er goed rekening gehouden, erg fijn!! Gaan zeker vaker bestellen!

Aga
25 August 2023

Echt lekker en vers . prima!

Debbie
24 August 2023

Het eten was heerlijk! We hadden alleen wel verwacht dat er sojasaus bij zou zitten (zeker bij een bestelling van 150,-). Dat was jammer, wij waren in de veronderstelling dat dat er altijd standaard bij zit, dus dat was een gemis. Maar erg lekkere sushi!

Struys
22 August 2023

Gaat altijd goed, behalve vandaag!! Vroeg zonder komkommer in de helft zat komkommer andere niet

Casper
20 August 2023

Matig was soj vergeten

Geert Westenberg
15 August 2023

Altijd lekker

Suzanne
15 August 2023

Super kwaliteit sushi en exact op de afgesproken tijd geleverd. Ook de warme gerechten waren nog goed van temperatuur. Heel goed geregeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nathalie
11 August 2023

Lekkere verse sushi. En de bezorger belde nog na omdat we de bel niet hoorden in de tuin. Superfijn. 🙏 ik bestel er zeker nog eens.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Nathalie! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Krista
6 August 2023
Hans
5 August 2023

Heerlijke sushi, lekker vers en smaakvol.

Van hulst
1 August 2023

Prima sushi, prima op tijdstip afhalen gereed

Daniëlla Daelman Luijkx
30 Juli 2023
Bas
30 Juli 2023
Bianca
29 Juli 2023

Netjes bezorgd, heerlijke sushi, veel keuze in soorten boxen

Sana
29 Juli 2023

Bezorger was vriendelijk . Hellaas viel mijn sushi uit elkaar niet goed strak gerold .

Cynthia
27 Juli 2023

Heerlijke verse sushi en ruim op tijd geleverd!

Esther
26 Juli 2023

Vers en smaakvol

Tomasz
23 Juli 2023
Matthijs van Aalst
23 Juli 2023

Had na het eten helaas last van mijn maag laater op de avond 😓

Thomas Dirks
22 Juli 2023

Bestel hier wekelijks en kwaliteit is altijd goed maar deze keer waren de bestelde sausen niet bezorgd. De bezorger heeft deze later nog wel afgegeven maar toen waren de snacks inmiddels al koud. Sushi zelf was super lekker.

Q
18 Juli 2023
E.S.
16 Juli 2023

Weer pokébowl besteld was heerlijk Keep Up The Good work het was Delicious

Antwort von Sushi 8

Bedankt E.S voor deze review! Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Spaans
15 Juli 2023

Altijd heerlijke sushi!

Voet
15 Juli 2023

Bezorging netjes op tijd, kwaliteit goed alleen ons bakje met zeewier ontbrak 😕

doortje
14 Juli 2023

Het was super lekker. Bedankt

M
14 Juli 2023

Bestelling werd op tijd geleverd, helaas ontbrak het bestelde sausje, maar desondanks heerlijk gegeten!

Sacj
13 Juli 2023

Ben beter gewend!! Jammer 😔

Birgite
13 Juli 2023
Kim
13 Juli 2023

Altijd erg goed eten. Vond de klantvriendelijkheid erg tegen vallen vandaag en de bestelling was veelste laat en er ontbraken dingen. Erg jammer

Annemarie
12 Juli 2023

De bestelling was een uur te laat. Wanneer je belt zeggen ze dat ze om de hoek zijn maar vervolgens duurt het nog een half uur. De warme gerechten waren ook nog eens koud toen de bestelling er eenmaal was.

Lien
9 Juli 2023
Feline luksemburg
8 Juli 2023

zeker een aanrader!!

Suzanne
6 Juli 2023

Heerlijke verse sushi, makkelijk bestelproces en zeer vriendelijk personeel

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor deze mooie review Suzanne! Altijd fijn om te horen. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Thomas Dirks
5 Juli 2023

Altijd een feestje om hier te bestellen!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Thomas! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Bierkens
2 Juli 2023

Een groot verschil met de vorige keer, toen was het top. Nu was het erg droog en weinig smaak. Heel jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
2 Juli 2023

Dit zijn we niet gewend van jullie, het was lekker maar halverwege kregen we beide buikpijn, mijn dochter is er zelf van aan het overgeven. Voor de rest was het lekker maar wel veel buikpijn, en helaas niet alles op


Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Hoi Petra, vervelend om te horen dat u ziek bent geworden. Wij hebben na vraag gedaan maar helaas heeft u ook niks laten weten bij het filiaal, dit vinden wij erg jammer. U beschuldigt ons ergens van, zonder contact met ons op te nemen. Gelukkig zijn wij alert en hebben wij contact opgenomen met de chef kok, hij geeft aan dat alle ingredienten vers zijn binnen gekomen en verwerkt. Er was na zondag geen vis meer over, dus deze kunnen wij nu niet meer controleren. Gelukkig zijn er geen andere klachten binnen gekomen! Wij gaan heel hygienisch met onze producten om. Vis blijft een kwetsbaar product en kan toch ooit verkeerd op de maag vallen. Aangezien u vaker bij ons besteld hopen wij snel weer wat lekkers te mogen maken. Daarom stuur ik u prive een kortingscode en hopen wij dat jullie inmiddels weer helemaal zijn opgeknapt. Mvg Sushi-Eight

Kim Schalk
1 Juli 2023

Heerlijk weer gegeten. Op de afgesproken tijd geleverd. Zo lekker weer

M Wagtmans
1 Juli 2023

De warme snackbox was koud jammer, 1 ster , de sushi was in orde 3 sterren Bezorging was te laat maar binnen de marge.

Parkiet123
1 Juli 2023

Uitstekend!!!

S
1 Juli 2023

❀❀

Etten-Leur
28 Juni 2023

Heerlijke sushi, mooie presentatie, vlgoede ingrediënten en grote portie. Levering rond de opgegeven tijd en ze houden rekening met speciale verzoeken. Echt een aanrader! Enige nadeel vonden wij dat je bij bestellen alleen via IDEAL kan kiezen en er daarvoor een toelage wordt gerekend.

Lisette
26 Juni 2023

Heerlijke sushi en tijd bezorging klopte.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Goed om te horen Lisette! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Daniëlla Daelman Luijkx
25 Juni 2023

Het was weer Lekkerrrrrrr!!

Leila
25 Juni 2023

Sojasaus flesje was open dus alles zat onder.

Hultermans
24 Juni 2023

Goede kwaliteit van het eten en hebben dan ook heerlijk gegeten.

Jasper
23 Juni 2023

Heerlijk verse Sushi voor een goede prijs, prima service en snelle bezorging!

Mark
18 Juni 2023

Prima zoals altijdđŸ‘ŒđŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Mark! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Familie Maurer
17 Juni 2023

Superlekker!!! Zowel de sushi als de poke!

lien
15 Juni 2023

Snelle bezorging en de sushi was weer heerlijk

sana.
14 Juni 2023

Sushi viel steeds uit elkaar was slordig gerold. Of was de Californië rol egt warm

Danny Verstraaten
11 Juni 2023

De bestelling was op tijd klaar, warm en lekker vers. Zowel de sushi als de kip, gebakken garnalen. Heerlijk gegeten.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Danny! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Marjo Streefkerk
11 Juni 2023

Lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maartje
11 Juni 2023

Deze sushi van sushi 8 uit Etten-Leur is altijd super vers en onwijs lekker! Al vaak besteld nog nooit wat op aan te merken gehad!

Carli Lodewikus - van Boreen
11 Juni 2023

Door dat de bezorger niet binnen de gestelde tijd kwam, was het warme gedeelte koud geworden. Dus vandaar de 3 cijfers.

Thomas
6 Juni 2023

Altijd een feestje om hier te bestellen. Kwaliteit was wederom top. Volgende keer ajb niet de sojasaus vergeten. Gelukkig hadden we het nog in huis.

Hultermans
4 Juni 2023
Angelique
4 Juni 2023

Garnalen waren niet goed. Dochter heeft heel de nacht moeten spugen.

K. van den Kieboom
3 Juni 2023

Zelfs een gast die beweerd geen vis te lusten heeft heerlijk gegeten....!!! Weer voortreffelijk.

Manisha
2 Juni 2023

Geven een tijdvak op maar komen meer dan 3 kwartier later, ook melding dat de bezorger onderweg is. Enigste wat je krijgt is sorry maar helaas vantevoren word je niet op de hoogte gebracht

Cynthia
29 Mai 2023

Was heerlijke sushi en op tijd bezorgd.

Bart
28 Mai 2023

Keurig op tijd geleverd. Heerlijke sushi gegeten. Verrassende smaken en combinaties. Voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel Bart! Fijn om te horen. Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Kim Schalk
27 Mai 2023

Heerlijk weer. En op tijd netjes geleverd

Pia
24 Mai 2023

Bestelling stond op de afgesproken tijd keurig klaar. het was allemaal weer heerlijk, en de sashimi tonijn super.

Vanessa Evers
21 Mai 2023

Heerlijk gegeten, weer goede sushi!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Vanessa! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

.
21 Mai 2023
Charissa
20 Mai 2023

Heerlijke sushi, bezorgd op afgesproken tijd. Top

Colinda
19 Mai 2023

Heerlijke verse sushi!

Angelique Schoone
19 Mai 2023

Het was heerlijk !

Anouk
18 Mai 2023

Droog

Patricia
15 Mai 2023

Heerlijke sushi, maar helaas vaak een slechte bezorging. Om kwart over 5 bestellen en kwart voor 8 bezorgen is daar een voorbeeld van...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Hoi Patricia, vervelend om te horen. Onze excuses hiervoor! Ik stuur u prive een mail met een passende oplossing. Mvg Sushi-Eight

Frank Visser
15 Mai 2023

Levering was ruim drie kwartier later dan wat we hebben geboekt. Zonder enige vorm van uitleg of aankondiging. Ook telefonisch iemand bereikbaar. Het kan wel druk zijn maar neem dan geen bestellingen meer aan voor volle tijdsslots!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Hoi Frank, vervelend om te horen onze excuses hiervoor. Ik stuur u prive een mail met een passende oplossing! Tot snel weer bij Sushi-Eight

M
14 Mai 2023

2 uur gewacht tussen bestellen en bezorging, begrijpelijk dat het druk is maar 2 uur is wel erg lang natuurlijk. Bezorger kon het adres ook niet vinden en sprak geen Nederlands dus het was lastig om hem aan de telefoon de weg te wijzen. Eten was wel erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Hoi M, wat vervelend om te horen, onze excuses hiervoor! Het was gisteren ivm Moederdag inderdaad een drukke dag. We zorgen voor een goede voorbereiding maar versheid staat bij ons altijd voorop waardoor het maken/bereiden van onze producten zo laat mogelijk gedaan word. Daardoor liep het gister uit, wat wij zelf ook zeer vervelend vinden. Ik stuur u een kortingscode in de mail, en hopen wij dat ondanks alles het eten wel gesmaakt heeft en wij u snel weer terug mogen zien bij Sushi-Eight!

Jolanda
14 Mai 2023

Heerlijke sushi! Veel variatie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Hoi Jolanda, bedankt voor deze review! Altijd fijn om te horen. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Frank Van Ginneken
13 Mai 2023
Natasja
13 Mai 2023
Thomas Dirks
11 Mai 2023

Wederom top

S
11 Mai 2023

Altijd goed ❀

Rob de Vries
10 Mai 2023

Bezorging was later dan verwacht, 18.15 uur toegezegd, werd uiteindelijk 18.45 uur. De warm gerechten waren lauw/koud. Pokebowls smaakten prima hoorde ik. We hebben ooit eerder laten bezorgen, toen was dit ook niet zo best. Gisteren hebben we de bestelling om 17.00 uur doorgegeven, raar dat het dan niet lukt de bestelling op tijd te bezorgen.

C
8 Mai 2023

Sushi was heerlijk! Jammer dat het bakje zeewier ook sla bevatte .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

I.
8 Mai 2023
Sandra
7 Mai 2023

Altijd goed ❀

SANDRA
7 Mai 2023

Het was ruim binnen verwachtte tijd geleverd... en het was nu wel erg vers, de warme hapjes waren ook echt nog goed warm... we hebben gesmuld!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Sandra! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Espa
4 Mai 2023

Goede sushi heerlijk vers

Thomas Dirks
29 April 2023

Was weer goed

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Thomas! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

C.L.M. Bonora
26 April 2023

Heerlijk , netjes en snelle service

Denise
25 April 2023
Nouk
21 April 2023

Super lekker en snel bezorgd !

Annette
20 April 2023

Erg lekker! Verse producten waarvan ruim voldoende in de bowl zit :-) Portie van goede grootte. Voldoende saus in een apart bakje is superfijn. En voor een prima prijs met korting op donderdag!

Mateusz
20 April 2023
Ibrahim Ceylan
19 April 2023

De bezorger was snel en de sushi was heel lekker

Thomas Dirks
19 April 2023

Fantastisch!

charlotte
18 April 2023

hadden te weinig loempia’s gekregen, sushi was goed

Sandra
17 April 2023

De aantallen goed checken, als ik bv 2 porties bestel van hetzelfde, gaat dat vaak fout. Nu was alles goed gegaan, van alles 1 besteld ;-) en was het heerlijk....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Evelien Martens
16 April 2023

Na een uur wat de bezorgtijd zou zijn, nog steeds geen eten bezorgd. Kon ons adres niet vinden?! Nog nooit meegemaakt. Uiteindelijk zelf opgehaald, afhaallocatie vond het ook vervelend voor ons. Volgende keer maar weer zelf ophalen! Dan kunnen we op tijd eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas van Gorp
16 April 2023

Ik bestel wekelijks: Uitstekende sushi, top bezorging, top app. Kan er echt helemaal niets anders van maken.

Ineke
9 April 2023

Fantastisch goede verse sushi. We hebben genoten!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Goed om te horen Ineke! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Valentijn
9 April 2023

We hadden de Teriyaki schaal en Edamame boontjes. Echt Super lekker!! Stond netjes op de afgesproken tijd klaar, dus geweldig!!

r a
8 April 2023
Nicole van der Haas
7 April 2023

Tonijn was niet mals er zaten nog vliesjes aan

Janneke
6 April 2023

Netjes op tijd geleverd en smaakte zoals altijd heel goed.

Birgit
5 April 2023
Leonard
4 April 2023
Sandra van Nisselrooij
3 April 2023

Lekker gegeten, prijs kwaliteit goed, vond alleen de wachttijd van ophalen lang. In mijn 75 minuten.

Anita
2 April 2023

Snelle bezorging. Heerlijke sushi.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
2 April 2023

De Crunchbox die wij besteld hadden stond keurig op de afgesproken tijd klaar. De kwaliteit was echt top. Veel verschillende smaken. Mooie sushi, echt netjes strak gerold. Heerlijk sushi gegeten, het was een feestje!!

Wja
1 April 2023
chantelle zweistra nov
1 April 2023

boterzacht vers en zeer smakelijk. romige zalmsmaak en een plateau waard.

Ivo
1 April 2023

De sushi was lekker en vers. Personeel vriendelijk. Keuken schoon.

T
31 MĂ€rz 2023

Prima

Mariska
30 MĂ€rz 2023

De sushi was erg lekker en zag er goed uit. De bezorging Was vlug

Nancy
29 MĂ€rz 2023

Heerlijk verse sushi. De bezorger was er zelfs eerder dan verwacht!

Jaimy
26 MĂ€rz 2023
Oskar
25 MĂ€rz 2023

De tonijn was dit keer ‘pezig’, jammer. Verder bij afhalen van een schaal met 44 stuks sushi maar 1 soja, wasabi en gember maar wel 2 paar stokjes. Jongen (volgens mij nieuw) zei dat dit een 1-persoons schaal was. Uiteindelijk een extra soja erbij gekregen bij inleveren van een paar stokjes.

Liek
24 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi! We werden netjes gebeld dat het al wel klaar was maar iets later zou worden bezorgd. Vriendelijk contact.

M.degoede
21 MĂ€rz 2023

Heel goed, de meatbox genomen erg lekker. Goed gevuld. Een aanrader!

Nvt
21 MĂ€rz 2023

Altijd tevreden geweest tot vandaag, helaas. De spycymayo zat er niet bij, wel besteld. Helaas zat er ook geen avocado bij terwijl dit wel wordt aangegeven. Ook was deze keer de Japanse mayo niet in de rijst te proeven? Bezorging was wel heel goed!

Jurgen Kokke
19 MĂ€rz 2023

Niet voor het eerst bij jullie gegeten/besteld. Tot gisteren geen enkele reden tot klagen. De bestelde sushibox van gisteren is ons slecht bevallen. De smaak was verre van wat wij van jullie gewend zijn. Vandaag alletwee niet lekker en vaak bezoek aan het toilet. Wij lopen niet zomaar over naar iemand anders maar ik hoop echt dat dit een incident is. Gr, Jurgen Kokke

Antwort von Sushi 8

Wat vervelend om te horen Jurgen, onze excuses hiervoor! Zou u een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen zodat wij na vraag kunnen doen en een oplossing kunnen bieden? Mvg Team Sushi-Eight

Z.
17 MĂ€rz 2023
Erik van Rij
12 MĂ€rz 2023

Ik had een cadeaubon die online niet geaccepteerd werd. In de winkel konden ze me niet helpen en zit ik dus met een waardebon die ik niet kan inleveren!!!

Antwort von Sushi 8

Hoi Erik, wat vervelend! Zou u een mail met de cadeaubon gegevens naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen zodat wij kunnen kijken wat er mis is gegaan? Mvg Team Sushi-Eight

Tracy
11 MĂ€rz 2023
J
9 MĂ€rz 2023
CY
7 MĂ€rz 2023

Heerlijk jammie

Doortje
7 MĂ€rz 2023

Het was heerlijk. Alleen de grote sushi gaat de smaak veranderen als hij uit elkaar valt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Albert
5 MĂ€rz 2023
Sanne
5 MĂ€rz 2023

Heel lekker, kom binnenkort weer te bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
5 MĂ€rz 2023

Smaakt altijd super! Wij zijn vaste klant


Raymond
5 MĂ€rz 2023
RoNiCo
4 MĂ€rz 2023

Weer heerlijk gegeten.

Kim
1 MĂ€rz 2023

Het enige nadeel is als je laat bezorgen dan is het niet meer zo warm. Voor rest helemaal top!

Mercedes
1 MĂ€rz 2023
John
27 Februar 2023

was weer heerlijk die Crunch Box ! 5 sterren. bezorging zeer vriendelijk, correct maar kwartier te laat (was op zaterdag he, druk) vandaar 4 sterren

M. Bastiaanssen
27 Februar 2023
Kees van de Velde
25 Februar 2023
Jeroen
25 Februar 2023

Bij het chicken lovers menu miste de yakitori, wat wel zonde was. Verder prima zoals altijd natuurlijk, maar wel weer een misser

Kim Schalk
25 Februar 2023

Heerlijk weer gegeten. Snel klaar. Kom er vaker. Altijd top

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Kim! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Cindy
24 Februar 2023
Ikke
24 Februar 2023

Het was weer lekker. Goede shusi

Angela Schaaf-Verhoeven
21 Februar 2023

Heerlijke sushi. Enig verbeterpunt is dat de stukken soms onmogelijk groot zijn. Ik snijd ze dan nog een keer doormidden. Verder gewoon super!

Van Dreveldt
20 Februar 2023

Goede kwaliteit en snelle bezorging !

L. Kuypers
20 Februar 2023

De smaak van de sushi is geweldig. We hadden de crunchi box en sommige stukken waren wel heel erg groot, zouden wel iets kleiner mogen om makkelijker in Ă©Ă©n keer in de mond te kunnen stoppen :).

Colinda Bakx
20 Februar 2023

đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maureen
19 Februar 2023

het formaat van de sushi is wel erg groot, dat mag wel wat kleiner. De kwaliteit is perfect hoor

Dirk Jan Brinks
18 Februar 2023
P. van Seters
16 Februar 2023

Goede portie voor een goede prijs

Annette
16 Februar 2023

Pokebowl was juist van portie, saus zat er los bij en was ruim voldoende. Ingrediënten ruim toegevoegd.

Monique Voermans
16 Februar 2023
Thijs
15 Februar 2023

Erg goed! Heerlijke crunshybox!

HvG
15 Februar 2023

Prima sushi. Bestellen regelmatig, prima service. Een minpunt: de sashimi is volgens mij geen tonijn. Zo onnatuurlijk en zacht, zonder enige structuur. Ze noemen het wel zo maar is iets anders!

Angela Schaaf-Verhoeven
15 Februar 2023

Fijne app, goede bezorging en heerlijke sushi!

Robert van dongen
14 Februar 2023

Was lekker

Emma
12 Februar 2023

Zoals altijd erg lekker en ruim op tijd bezorgd

Evelien
5 Februar 2023

Gister de quality box besteld, deze was fantastisch!!

Illy
5 Februar 2023

Heerlijk sushi gegeten Surf en turf is een aanrader!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Illy! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Bianca
4 Februar 2023

Super shusi heerlijk gegeten.

Colinda
3 Februar 2023

Was goed verzorgd en lekker.

Rick Goossens
3 Februar 2023

Weer lekker, en op tijd. Andere samenstelling geprobeerd, viel zeker in de smaak

Colinda van oers
3 Februar 2023

Helaas viel de eerste bestelling bij de voordeur kapot op de grond, maar al snel was de nieuwe er , jammer genoeg zat er geen advocado bij , maar nog steeds heel erg lekker

S
28 Januar 2023

Altijd goed 👍

K. van den Kieboom
28 Januar 2023

Het was weer geweldig lekker! Prima service ook.

Geert Westenberg
27 Januar 2023

Alles oke

Anouck
25 Januar 2023

Altijd heel tevreden over de sushi en bijgerechten. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Om verspilling te voorkomen zou ik het nuttig vinden om te kunnen aangeven hoeveel van bv. wasabi ik wil hebben. In mijn eentje gebruik ik misschien een theelepel, de rest moet ik dan weggooien, want ik weet niet wanneer ik het weer nodig zou kunnen hebben.

Sabine
23 Januar 2023
Jeffrey Volkert
23 Januar 2023

Goede kwaliteit maar helaas komt het te vaak voor dat onze bestelling niet correct is. Ook deze keer weer miste we de Kappa Maki, maar kregen we de Kani Maki. Normaal geen probleem, alleen wel als je die besteld voor iemand die een vegetariër is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
23 Januar 2023

Domme ikke verkeerd huisnummer doorgegeven en ook nog eens een nummer in mijn telefoonnummer omgedraaid. De bezorger heeft het top maar dan ook helemaal top opgelost. Daarna heerlijk genoten van onze bestelling zoals altijd goed vers en warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Kan gebeuren, geen probleem. Fijn om te horen dat het goed opgelost is Diana! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Lisette
22 Januar 2023

Heerlijke sushi

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angela
22 Januar 2023
Anouk van der list
20 Januar 2023

Bezorging was te laat, slecht bereikbaar telefonisch. Onze bestelling was bij verkeerd adres bezorgd. Nu was het bijna 1,5 uur onderweg en koud

Ludy
18 Januar 2023

Wij hebben echt heerlijk gegeten!! Sushi 8 is echt een aanrader!!

John
18 Januar 2023

Al best een aantal keren gegeten bij Sushi 8 Etten-Leur. Zoals inmiddels gewend weer heerlijk gegeten. Top kwaliteit. Heel stipte en correcte bezorging.

Pia
16 Januar 2023

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Pia! Bedankt voor uw review en tot snel weer bij Sushi-Eight

San
16 Januar 2023

Het is echt super goed en lekker, bestelling meestal voor verwachtte levertijd ontvangen. Alleen nu voor de 2e keer weer de bestelling niet compleet. Op het moment dat ik van hetzelfde iets 2x bestel, lijkt het fout te gaan. Wordt zonder problemen meteen en snel na geleverd ! Maar je baalt toch..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniëlla Daelman Luijkx
15 Januar 2023

Het was weer Lekkerrrrrrr

Valentijn Geutjes
14 Januar 2023

Was weer top!! Heerlijke Sushi en netjes bezorgdđŸ‘đŸŒ

Jeanine
14 Januar 2023

Bowl was super lekker, bakjes zijn wel een beetje onhandig om uit te eten, bezorging half uur te laat voor ons geen probleem maar misschien een aandachtspunt

Jeremy
14 Januar 2023
Anoniem
13 Januar 2023

Heerlijk verse sushi en op tijd geleverd

Thomas
9 Januar 2023

Heerlijke box, super vers en goede kwaliteit!

Patrick
8 Januar 2023

Top service ze waren wat vergeten en kwamen het gewoon brengen wel het buiten hun bezorg gebied is

Antwort von Sushi 8

Goed om te horen Patrick! Fijn dat het zo opgelost is. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Maxime
8 Januar 2023

Goed optijd (te vroeg zelfs) Heerlijk gegeten !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maarten Heimans
8 Januar 2023

Het is altijd perfect!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

caroline
7 Januar 2023

Netjes op tijd klaar en lekker vers.

Moss
4 Januar 2023

Lekker verse sushi. Zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Enig minpuntje: dat je voor minimaal 20 euro moet bestellen bij bezorgen. Als je alleen bent moet je meer bestellen dan je op kan.

Wim Veldhuis
1 Januar 2022

Goede kwaliteit, niets op aan te merken!

Birgite
1 Januar 2022
Wendy
31 Dezember 2022

đŸ‘đŸœ

Kristinah
31 Dezember 2022

Heerlijk 👌👍

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor je positieve review! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Jackie
30 Dezember 2022

De sushi was heerlijk! Alleen de bezorging mocht wat beter. Ik werd gebeld omdat de meneer in kwestie wel in de straat was maar ons nummer niet kon vinden. Hij was op nummer 2. Wij wonen op nummer 11 is niet heel moeilijk om te vinden. Nu moest ik gaan zoeken waar hij was.

Liselotte Rozemarijn Spruijt
29 Dezember 2022

Snel, duidelijk & op aangeven tijd bezorgd
 zelfs door de harde regen! Complimenten.

v Gurp
27 Dezember 2022

Kwaliteit erg goed; wel karig met de flesjes soja saus voor de sushi. Totaal slechts 3 kleine flesjes voor bij meer dan 100 stukjes sushi was erg weinig. Verder erg tevreden hoor.

Danielle
27 Dezember 2022
John van Sprundel
26 Dezember 2022

Heerlijke Sushi box ontvangen, voor herhaling vatbaar.

Michael van der Graaf
25 Dezember 2022

Sushi anders en sushi beter. Geen sushi8 maar sushi10

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vd berghe
25 Dezember 2022

Perfect optijd afgeven altijd lekker vriendelijk

Valentijn Geutjes
25 Dezember 2022

Was weer heerlijk, netjes en goed verzorgd!

Danny
24 Dezember 2022

Hele lekker sushi en snelle bezorging.

M vd starre
24 Dezember 2022

Kreeg maki met komkommer in plaats van de bestelde zalm. Ze konden later pas de het juiste bezorgen en anders kreeg ik korting op de volgende bestelling. Was best vaag aan de telefoon, hoe of wat en uiteindelijk nog niks gehoord via mail ofzo over korting en ook geen excuses!

Wilfred van den eijnden
23 Dezember 2022

Hele lekkere sushi Alleen jammer als je ook warme dingen erbij besteld dat ze al koud zijn een tip pak de warme dingen in aluminium folie in

Angelique Schoone
23 Dezember 2022

Zeer ruim optijd bezorgd en het was ontzettend lekker . Voor herhaling vatbaar.

Jeanine
19 Dezember 2022

Jammer dat de Spicy mayonaise niet is meegeleverd (wel besteld). Maar de bowls waren superlekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariska
18 Dezember 2022

Heerlijke sushi, de beste uit de omgeving. Super snelle en vriendelijke bezorger!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc Mol
17 Dezember 2022

Geweldig eten en keurig op tijd bezorgd !

Yvette
17 Dezember 2022

2e keer de surf en turf gekozen, deze keer laten bezorgen, alles was (ijs)koud, 1e keer ophalen was de crispy chicken en garnaal beetje warm, dat was lekkerder dan alles ijskoud.

Rick Goossens
16 Dezember 2022

Stond klaar op de gewenste tijd. Lekkere verse sushi. Surf en turf deze keer. Was weer genieten

Eva
15 Dezember 2022

Misschien de nigiri’s een grammetje minder, hahaha. Ze zijn zĂ©ker niet zuinig! Qua smaak: onnavolgbaar!

Eric
15 Dezember 2022

Eerste keer ontevreden. Jammer sushi was ijzig koud en smaakt niet vers. Gevraagd geen stokjes en gember te leveren in het kader van “no waste” werd het toch meebezorgd en dus helaas direct de prullenbak in. Verzocht de spicy toppings eraf te laten. Ook deze melding niets mee gedaan.

Frank
11 Dezember 2022

Wederom ruim 30 minuten later dan was aangegeven ondanks dat ik ruim 3,5 uur voor het gewenste levermoment al had besteld...

Geert Westenberg
9 Dezember 2022

Heerlijke, verse en mooi bereidde sushi. We hebben ervan genoten.

Colinda Bakx
5 Dezember 2022
Ed
3 Dezember 2022

Normaal super lekker. Vandaag helaas een flinke tegenvaller. Alles was ijskoud, alsof het rechtstreeks uit de koelkast kwam. Niet te eten, echt zonde :-(

Sita
2 Dezember 2022

Erg lekker en snel bezorg!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Sita! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Jochem
2 Dezember 2022

Weer heerlijk als altijd.Enige minpuntje is dat ze de extra zalm bij de poke bowl vergeten waren.

S.
2 Dezember 2022
Pia
1 Dezember 2022

Lekker zoals altijd, bezorging keurig op tijd

Jack
1 Dezember 2022

Zoals altijd, heerlijk genoten van de verse sushi van Sushi8 Etten-Leur đŸ™ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸ»

M. Visser
30 November 2022

Koude harde sushi rijst. Smaakt alsof het niet vers is klaar gemaakt.

Koevoets
29 November 2022

Zondag hebben wij spontaan een bestelling gedaan bij Sushi 8. Het was in 1 woord : HEERLIJK. De bezorgen was super spontaan aan de deur en kregen meteen trek bij het zien van onze bestelling. De smaak explosie was geweldig en bleven zin hebben in een volgende hap. We hebben echt genoten bij elke hap. Vorige bestelling was ook super dus wij bestellen gauw weer... keep op going.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

San
28 November 2022

Het is altijd zeer goed en vers... er kunnen dingetjes altijd nog net beter, de teriyaki kipspies lijkt gefrituurd ipv grill bv... Maar altijd rond verwachtte levertijd bezorgd ! Helaas miste we een portie deze keer, maar is netjes na geleverd....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diane van Dijk
26 November 2022
Ms86
26 November 2022
Landveld
25 November 2022

Altijd lekker en vers!

clara legene
25 November 2022
Judith van Nijnatten
21 November 2022

Normaal gesproken is de pokebowl zalm heerlijk. Maar deze keer was de zalm niet lekker mals en zacht maar taai. Dat viel deze keer erg tegen. Dat is heel jammer want nu ben ik geneigd geen pokebowl meer af te halen bij sushi 8...bang dat het weer tegen gaat vallen.

Valentijn
20 November 2022

Perfect op tijd!! En heel lekker!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Sanne
20 November 2022

Heerlijk verse sushi en bijgerechten. Super snel bezorgd binnen 20 minuten! Helaas geen stokjes en soja saus erbij, terwijl we hadden aangegeven alleen geen gember en wasabi te willen. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Margarethe
20 November 2022

Supersnelle bezorging en heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Josina Joosen
20 November 2022

Eerste keer besteld en aangenaam verrast. Veel variatie, heerlijk, vers en mooi gepresenteerd en verpakt. Zeker nog een keer!

Wja
20 November 2022
Holl / Vd Ven
15 November 2022

Heerlijk! Stukjes kunst die smaken! Lekker! Bezorging heel vriendelijk. “Eet smakelijk” krijgt zo echt betekenis! Dikke 10!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kalinka
14 November 2022
Maarten
9 November 2022

Al een aantal x sushi afgehaald. Telkens naar volle tevredenheid. Aanrader👍

Ronald
7 November 2022

Ruim 1 uur later kwam bestelling aan dan hetgeen per mail was doorgegeven. Medewerker gaf aan dat ze bezorgprobleem hadden. Aangegeven om dan de klant de optie te geven om bestelling zelf te komen ophalen...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor de tip Ronald en nog onze excuses voor het ongemak. Hopelijk tot snel weer bij Sushi-Eight

Suzanne van Enter
6 November 2022

Lekkere sushi, prima prijs en netjes op tijd klaar conform afspraak

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Wja
6 November 2022

Prima

Rowena
5 November 2022

Was weer lekker zoals gewoonlijks, snelle bezorging. Top!

Danielle
4 November 2022

De sushi wat erg taai en warm. Helaas viel het deze keer erg tegen..

Shenna van Aert
29 Oktober 2022

Het eten was zoals altijd weer heerlijk. Jammer dat de bezorging 15 min te vroeg was, waardoor de warme gerechten al wat afgekoeld waren toen ik thuis kwam van mijn werk. Helaas waren hierbij ook de soja bonen niet geleverd die ik wel had besteld


Antwort von Sushi 8

Hoi Shenna, vervelend om te horen van uw bestelling. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen. -Team Sushi Eight

Ruby
28 Oktober 2022

Lekker eten! Vind t alleen jammer dat het zo op elkaar gepropt zit waardoor het er wat minder lekker uit ziet.

Norbert Vrind
27 Oktober 2022

Tweede keer dat we besteld hebben. Wij vinden de kwaliteit die we krijgen geweldig. De bezorging ging ook erg vlot. Het is echt de moeite waard om daar te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Bedankt Norbert voor uw positieve feedback! Tot snel weer bij Team Sushi-Eight

Emma
26 Oktober 2022
Danielle
26 Oktober 2022

Goed!

Michel
22 Oktober 2022

heerlijke sushi zoals altijd. helaas was de bezorging bijna 30 minuten later, waardoor de ebi fry en gyoza koud waren

Angeline
22 Oktober 2022
Jacqueline Dekker
20 Oktober 2022

Jammer dat na 5 keer thuisbezorgen jullie mijn adres nog steeds niet kunnen vinden en ik naar buiten moet rennen om de bezorger te attenderen dat het mijn bestelling is 😉

Cynthia
16 Oktober 2022

Smaakte heerlijk en op tijd geleverd.

S
13 Oktober 2022

Zijn er goed voor hun vaste klanten♄

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen! Team Sushi-Eight

Jeanette
9 Oktober 2022

Heerlijke sushi en altijd op tijd bezorgd!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen!! Tot snel weer bij Team Sushi-Eight

Rowena Jaspers
8 Oktober 2022

5de keer dat ik bij jullie bestel, alle 4 de keren waren goed. Helaas deze keer niet, sushi was niet vers. Zaten harde rijstkorrels tussen, was erg droog en niet lekker. Bezorging was wel top, erg snel zoals gewoonlijks.

Antwort von Sushi 8

Wat vervelend om te horen Rowena, bedankt voor je feedback wel. We gaan er mee aan de slag. Team Sushi-Eight

Daniëlla Daelman Luijkx
3 Oktober 2022
Kelly Koks
27 September 2022

Jammer dat er niks wordt gedaan met opmerkingen, en er enkel engelstalig word gesproken. Kwaliteit van eten is super goed

Liesbeth Doensen
26 September 2022

Kwaliteit en smaak was heel goed

Fens
25 September 2022

Heerlijke verse sushi

Rowena Jaspers
25 September 2022

Heerlijk zoals altijd!! Een aanrader voor iedereen!!

Jessica
23 September 2022

Het was weer heerlijk,we hebben genoten.

jac
20 September 2022

het was heerlijk

Jimi
17 September 2022
Hans Van der Haas
17 September 2022

Kwaliteit en smaak waren prima, bestelling kwam half uurt later maar dat was voor ons geen probleem. Jammer genoeg is er two Nigiri geleverd i.pv. de bestelde two way Sashimi.

Judith
16 September 2022

Heerlijke sushi, bezorging was stipt op tijd.

Esther
15 September 2022

Heerlijke sushi

Peter
15 September 2022

Uitstekende kwaliteit en stipte bezorging.

Karen
12 September 2022

Snelle bezorging van heerlijke sushi en een sushibowl. Super lekker en redelijke prijs in vergelijking met anderen. De sushi’s zijn groot. Met 1 bowl en 20 sushi’s zitten mijn man en ik goed vol. De sushi’s zijn een lekker flink formaat. Yummie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.